Bløtvevskirurgi

Vi har veterinærer på klinikken med lang erfaring innen kirurgi. Vi utfører det meste av bløtvevskirugi på vår klinikk. Hunden din blir overvåket av en dyrepleier med ansvar for anestesien.

Rutine-inngrep utføres på dagtid, og dyret ditt vil bli sendt hjem samme dag. Du vil få god oppfølging både før og etter operasjon. Akutt sykdom som krever kirurgi, blir utført hele døgnet. Dersom du har spørsmål angående kirurgiske inngrep, ta gjerne kontakt med oss per telefon.
All kirurgi som ikke omhandler skjelettet og tenner går under bløtvevskirurgi. Vi har dyktige og erfarne kirurger som utfører det meste innenfor kirurgiske inngrep av bukhule, fjerning av svulster, øyekirurgi, tannkirurgi og obstetrikk/gynekologi. Vi har god kapasitet til akutthjelp på tilstander der dette er nødvendig og dyktige dyrepleiere/veterinærer med videre opplæring innenfor anestesi slik at dyret får beste overvåkning under operasjoner. Eier oppmuntres til å sitte med dyret frem til det sover, deretter overtar vi under selve operasjonen, og eier er hjertelig velkommen og oppmuntres til å sitte med dyret igjen når det våkner fra narkosen. Når dyret er våkent og alt ser bra ut får dere reise hjem, og vi er alltid tilgjengelig på telefonen for spørsmål eller hva det måtte være i etterkant.