Resursbank

Vi gir dessverre ikke ut faktura her hos oss, men som et alternativ til faktura tilbyr vi Resursbank på klinikken. Kort forklart er dette en type kredittkort for dyret ditt, med en egen dyrekonto hos Resursbank.

Hvis du ikke har konto hos Resursbank fra før, så kan du søke om dette på forhånd her; Søknadsskjema Dyrekonto Resursbank. Vi pleier å anbefale å søke om kreditt opptil 20.000, men både mer og mindre er mulig. Fakturaen fra Resursbank har man 30-60 dager på å betale uten gebyrer. Man kan også velge å delbetale, da med ulike renter/omkostninger etter hvor lang tid man vil bruke på å betale ned.

Hvis du ikke får til å søke på forhånd kan vi hjelpe deg med dette på klinikken. Vær da oppmerksom på at du blir nødt til å gi sensitiv informasjon (inntekt, sivilstatus etc) til oss, da vi må fylle ut skjemaet for deg. Du må være kredittverdig, og vi trenger å se gyldig legitimasjon. Søknadspapirene vi må signere kan gjøres elektronisk hvis du i tillegg har med deg bankID, evt har bankID på mobil.  Mer informasjon finner du her; Dyrekonto hos Resursbank