DyreKlinikken Sørumsand

Sørumsand Dyreklinikk er en underavdeling av Sørum og Fet Veterinærkontor, som har hovedkontor i Fetsund.

Moderne dyreklinikk

Her på Sørumsand har vi 5 veterinærer, 1 dyrepleier og 1 veterinærassistent. Vi er en moderne klinikk som tilbyr diagnostikk og behandling av alle smådyr som hund, katt, fugler, reptiler, kanin, gnagere mm. Fra avdeling Fetsund administreres også stordyrpraksis, hvor det i hovedsak behandles hester, storfè, småfè og gris.

 

I klinikken har vi en butikk hvor vi fører vi blant annet diverse kosttilskudd og hudpleieprodukter i tillegg til spesialfôr til hund og katt. Vi har hovedsakelig Hill’s för, men kan ta imot bestilling på Royal Canine Veterinær för. 

Du finner Sørumsand Dyreklinikk i 3. etasje på baksiden av «Glassbygget», i samme inngang som tannlegekontoret.

4,9 av 5,0 stjerner med 170 kundeanmeldelser

Vi på Sørum og Fet Veterinærkontor er veldig stolte av å få gode tilbakemeldinger på jobben vi gjør. Vi jobber hardt hver eneste dag for å ivareta tryggheten til både kjæledyr og eier.

Rolig og behagelig atmosfære, dyktige mennesker som tar dyr og folka deres på alvor. Min hund ble operert for livmorbetennelse, og vi har følt at hunden og vi er ivaretatt på aller beste måte under hele prosessen. Trygt og godt. Anbefales ❤️

Kirsti

Dere som jobber i fetsund er så fantastiske! Jeg er såååå takknemlig for den omsorgen dere har gitt til alle dyra mine og empatien dere viser for oss eiere! Tusen takk for den fantastiske jobben dere gjør! Dere er mitt faste dyrlege kontor uansett hva! ❤️❤️

Gina